مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی:
پاسخگویی شفاف به افکار عمومی با استفاده از فناوری نوین تقویت شود
مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، بر اهمیت استفاده از ظرفیتهای رسانهای و بهرهمندی از فناوریهای نوین برای تقویت پیامرسانی و پاسخگویی شفاف به افکار عمومی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، جلسه رؤسای ادارات روابط عمومی استانهای منطقه دو کشور شامل استان های اصفهان، فارس، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و بوشهر و با حضور مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، به میزبانی استان اصفهان در سالن شهید هزاردستان برگزار شد.
سید سجاد حسینی، مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، در این نشست به نقش کلیدی روابط عمومی در ایجاد ارتباط مؤثر میان وزارتخانه و افکار عمومی اشاره کرد.
وی فعالیت های روابط عمومی ها را بصورت مسئله محور و با همافزایی و انسجام بینبخشی در راستای امنیت غذایی دانست و بر اهمیت استفاده از ظرفیتهای رسانهای و بهرهمندی از فناوریهای نوین در جهت تقویت پیامرسانی و پاسخگویی شفاف به افکار عمومی تأکید کرد.
این نشست فرصتی برای هماندیشی، تبادل تجربیات و بررسی راهکارهای ارتقای سطح عملکرد روابط عمومیها فراهم آورد.
رؤسای روابط عمومی استانها با ارائه گزارشهایی از اقدامات انجامشده، به بیان چالشها و فرصتهای پیشرو پرداختند و راهکارهایی برای تعامل بیشتر و هدفمندتر ارائه دادند.
مهمترین موضوعات مطرح شده در این نشست، شامل ایجاد شبکه سازی، ارتباطات قوی و موثر با صنوف و تشکل های بخش کشاورزی و برگزاری دوره های آموزش وبیناری و حضوری بود که مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین در این نشست بر استمرار برگزاری چنین جلساتی در راستای تقویت جایگاه روابط عمومی در سطوح مختلف تصویب برنامههایی برای ایجاد شبکه سازی قوی بین روابط عمومیهای استانها همراه با برنامهریزی برای برگزاری دورههای آموزشی تخصصی در حوزه روابط عمومی مورد توجه و تاکید قرار گرفت.
شرکت کنندگان در این نشست صمیمی و اثربخش، بر ضرورت تقویت جایگاه روابط عمومی در وزارت جهاد کشاورزی و استانها تأکید و اظهار امیدواری کردند؛ با پیگیری مصوبات این جلسه، شاهد ارتقای سطح عملکرد روابط عمومیها و بهبود ارتباط وزارتخانه با افکار عمومی باشیم.
در پایان این نشست، با رای گیری همه اعضای حاضر در شورای منطقه 2 کشور، مدیران روابط عمومی استان اصفهان و فارس به عنوان رییس و دبیر شورای منطقه 2 انتخاب شدند.